Shazam… אתם כבר שם?

Shazam הפך להיות אחד ממקורות רכישת המוסיקה האימפולסיבית הכי חשובים כיום. המוסיקה שלכם כבר שם?

שימו לב ל: 7.2% מכלל ההורדות הדיגיטליות בתשלום בשנת 2012 הגיעו מ-Shazam. אתם מבינים, אחת מכל ארבע-עשרה רכישות דיגיטליות חוקיות של מוסיקה מתחילה ב-Shazam! 

הנה Shazam בחמישה מספרים:

  • 350 מליון משתמשים
  • 10 מליון משתמשים חדשים מידי חודש
  • 300 מליון דולר בשנה ממכירות דיגיטליות
  • 500,000 שירים וטראקים נמכרים מידי יום
  • יותר מ-30 מליון שירים וטראקים במאגר הנתונים.

ומה אתכם – אתם כבר שם?

אז איך מוסיפים את המוסיקה שלכם למאגר הנתונים של Shazam?

Shazam מאפשר שלושה מסלולים להוספת המוסיקה למאגר המידע שלו:

  • מסלול ללייבלים. לייבלים יכולים להוסיף את כל המוסיקה של הרוסטר שלהם בבת אחת. אם אתם חתומים בלייבל שווה לבדוק איתם אם כבר העבירו את המוסיקה שלכם ל-Shazam.
  • מסלול למפיצים דיגיטליים דוגמת CDBaby  או Ditto Music . לכן, אם אתם כבר עובדים עם מפיץ דיגיטלי, בידקו מה התהליך שנדרש כדי שהמוסיקה שלכם תגיע למאגר הנתונים של Shazam. זה הליך פשוט ומהיר – רק אתם צריכים להיות מודעים ולבקש זאת מהמפיצים הדיגיטלים שלכם.
  • מסלול למוסיקאים העצמאיים:

תוכלו לשלוח דיסק ל-Shazam בדואר רגיל או לשלוח להם בצורה מקוונת קבצים ב We Transfer או JumboMail וכו' או אפילו דרך לינק לסאונדקלאוד. קבצי המוסיקה צריכים להיות בפורמט WAV או MP3 באיכות דגימה של מינימום 192kbps. 

את כל הפרטים כולל טופס הרשמה מקוון קצר תוכלו למצוא

בהצלחה ותתחילו למכור! 

 

Comments

  1. מעולה

    אני בדיוק חפשתי מקומות למכירת השירים שלי.

  2. .בבקשה! משהו שלא היה לי מושג עליו…שווה בהחלט לעשות בדיקה בעיניין 
    תודה רבה, ברק 

Speak Your Mind

*

four × five =

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.